Joc table Partygammon

Lansat in anul 2006, PartyGammon a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina unul dintre cele mai cunoscute site-uri de table din intreaga lume datorita seriozitatii si numarului mare de promotii pe care le-a oferit inca de la infiintare. Dupa 4 ani, PartyGammon se lauda cu un numar impresionant de clienti si cu o gama de servicii invidiata de site-urile concurente.

Site-ul oferit de PartyGammon nu arata extraordinar, insa are o interfata bine gandita si structurata, care face ca navigarea sa fie foarte usoara. Din nefericire, acesta nu este disponibil si in limba romana.

Pentru a va deschide un cont si folosi serviciile oferite de PartyGammon, trebuie sa descarcati programul oferit gratuit pe site. Deshiderea contului se facedin interiorul acestuia, prin completarea unui formular cu datele dumnea voastra personale.

Programul este gratuit, usor de instalat si folosit precum si foarte interesant in privinta facilitatilor pe care le ofera. Utilizand acest program, aveti sansa de a va juca table impreuna cu un numar foarte mare de clienti din intreaga lume intr-un mediu foarte placut.

PartyGammon accepta u numar foarte mare de modalitati de plata. Cateva dintre cele mai importante si folosite metode sunt urmatoarele: Transfer bancar, Moneybookers, Ukash, Visa, Mastercard, Usemybank, EPS, Click and Buy, Neteller, Maestro, Solo, Giro Pay, siMister Cash.

Din fericire, acest site de table va ofera un serviciu de relatii cu clientii care poate fi contactat 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin email si telefon in cazul in care aveti vreo problema sau nelamurire.

PartyGammon este un site de table listat la London Stock Exchange si licentiat in Gibraltar, care a reusit sa castige respectul clientilor sai prin oferirea de servicii serioase, sigure si de calitate.

In ceea ce priveste bonusurile si promotiile, PartyGammon este un site de table extrem de generos cu clientii sai, acest oferindu-le posibilitatea de a incasa un bonus de 50% din prima dumneavoastra depunere. Pe langa acest, mai exista sansa de a incasa un bonus de 50$ pentru fiecare persoana invitata sa-si deschida un cont.

Daca doriti sa va alaturati unei comunitati de jucatori de table foarte interesanta, care va ofera sansa de a va distra si de a castiga premii uriase, atunci PartyGammon este alegerea perfecta pentru dumneavoastra!

Site-ul oficial este: Partygammon.com!